Začalo sa to v septembri 2016, keď ma oslovila kvôli svadobnej výzdobe Monika s Petrom. To som ešte netušila, že približne o rok neskôr budem robiť svadbu jej sestre Lucke a následne Luckiným kamarátkam z partie.

Monika s Petrom

mali jasnú predstavu ako má ich svadobná výzdoba vyzerať. Monika vedela presne aké kvety chce, takže som len všetko premenila do čísiel, poupravovala počty, niektoré kvietky sme potom vymenili aby sme sa zmestili do rozpočtu.

Svadba bola v jeden septembrový deň v krásnom priestore Starého Domu v Modre. Tento priestor je naozaj úchvatný a vždy sa sem rada vraciam pri zdobení nových svadieb. Monika mala vlastné vázy, kde som naaranžovala ruže, anglické ruže, viackveté ruže, frézie, lisianthus a ďalšie kvety…všetko do ružovo biela so zeleňou.

Okrem reštaurácie som vyzdobila ešte kostol – okolo lavíc malé kytičky ružových ruží, aranžmán na oltár a 2 kytice pri hlavnom vchode. Nech sa páči, nahliadnite :)

Lucka

Druhou svadbou bola svadba Monikinej sestry Lucky, ktorá bola tiež v septembri, ale o rok neskôr. Lucka mala už takisto pripravený návrh ako má vyzerať svadobná kytica, výzdoba, náramky pre družičky…

Vedeli sme využiť aj vázy, ktoré som už u sestry aranžovala. Vo výzdobe boli pastelové ruže, ružové anglické ruže, voňavá matthiola, veronika aj eukalyptus. Bola to ďalšia nádherná svadba, tentokrát v reštaurácii Hrad pri Bratislavskom hrade.

To, že sa spokojnosť so svadobnou výzdobou rozšírila postupne k Luckiným kamarátkam z partie som netušila…ozvala sa mi postupne Martinka, Katka, Dominika. Dozvedela som sa to až pri stretnutí s Dominikou…no každopádne to bolo milé zistenie, ktoré ma veľmi potešilo.

Martinka

Predstavím Vám svadobnú výzdobu pre Martinku. Martinka si neželala pripraviť celú výzdobu – vybrala si greenery svadobnú kyticu, pierka pre svedka, svadobných otcov a pierka z krušpánu pre svadobných hostí.

Katka

Katka mala svadbu minulý rok v máji a ja som sa potešila voňavým pivóniam, matthiole, ružiam, lisianthu a eukalyptu. Svadobná kytica s pivóniami bola vo vintage štýle. Cela svadobná výzdoba nádherne voňala, bola jemná, nežná, ružovo biela….naozaj celý priestor v Maranello ristorante krásne voňal :)

Dominika

A nateraz poslednou nevestou je Dominika, ktorá svadbu vybavovala z Portugalska. Vymenili sme veľa mailov, aj sme sa stretli, srdečnú a milú osôbku som spoznala :) Dominika mala svoju predstavu, ale sa mi ochotne zverila do rúk. Výsledkom bola svadba a výzdoba, kde šťastie a nadšenie bolo na oboch stranách.

V júni boli ešte dostupné pivonky, krásne boli aj zvončeky, scabiosa, staroružová astrantia, plus padavé šifónové stuhy….vznikla boho svadobná kytica, ktorá nádherne dopĺňala Dominikine svadobné šaty.

Svadba bola v krásnom prostredí Golf Rezortu Sedín, v moderne ladenom party house. Kvety boli jednoducho vo vázach, pomedzi ne sviečky a na stenu za mladomanželov som vytvorila nástennú visiacu zeleň z ruscusu. Posúďte sami ako to celé vyšlo…

….a vraj ich je v partii ešte viac….tak ja sa teším :) potom svoj blog doplním.

Je to krásne….stačí len so srdcom, ale pravdaže profesionálne robiť svoju prácu. Ani nemôžem povedať že je to práca, je to moje hobby a radosť. No a najviac sú pre mňa Vaše spokojné slová, to ma napĺňa a nabíja energiou v tom pokračovať.

Budem sa tešiť aj na Vás :)