Plánujete menšiu alebo stredne veľkú svadbu? ….Ste tu správne:)

MALÁ SVADBA

Malá svadba je iba o Vás, najbližšej rodine a pár najlepších priateľoch. Vychutnáte si komornú atmosféru, užijete si svoj deň naplno, vychutnáte si dobré jedlo, hudbu.

Po obrade na úrade alebo v kostole, môžete zorganizovať napríklad aj poobedný brunch:)

Ako Vám pomôžem ja? Je tu viacero alternatív, je na Vás ako sa rozhodnete.

  1. Pripravím Vám len svadobnú kyticu a pierko pre ženícha.
  2. K svadobnej kytici a pierku pre ženícha Vám urobím aj pierka pre svadobných hostí. Vyzdobím Vám svadobnú tabuľu. Na stoloch môže byť jednoduchá kvetinová výzdoba vo vázičkách. To už je na našom dohovore.
  3. Okrem kvetinovej výzdoby Vám viem poskytnúť na vypožičanie vázy, svietniky, príručníky, šifón, zabezpečím sviečky, menovky, doplnky, dekorácie…

Kvety si spolu dohodneme – môžete mi poslať obrázok čo sa Vám páči, alebo to necháte na mňa, keď upresníte ktoré kvety by ste v kytici a výzdobe chceli mať. Ja Vám potom pošlem návrh ako by to mohlo vyzerať-pošlem Vám koláž z kvetov, ktoré použijem. Prihliadam aj na sezónnosť kvetov.

Veľkej obľube sa vždy tešia pivonky (májové a júnové svadby). V lete sú to lúčne kytice spolu s kvetinovými ozdobami do vlasov. Na jeseň vieme využiť dálie, hortenzie. Jar je v znamení tulipánov a iskerníkov.

STREDNE VEĽKÁ SVADBA

je okolo 40-60 ľudí.

Okrem svadobnej kytice a pierka pre ženícha, je tu už viac položiek, čo sa týka svadobnej výzdoby. Je to variabilné a úplne na Vás, čo všetko budete chcieť realizovať.

Môže tu byť výzdoba kostola, svadobného auta. Samozrejme výzdoba svadobných stolov, hlavného stola, výzdoba uvítacej tabule, prípadne tabule, kde je zasadací poriadok.

        

Vyzdobím Vám aj svadobnú tortu, alebo Candy bar.

Na každej svadbe sú aj malé deti, ktorým môžem pripraviť milé kvetinové čelenky, alebo kvetinové náramky. Tie sa určite hodia aj pre Vaše družičky.

        

Veľkej obľube sa tešia svadobné obrady vonku, kde viem požičať a vyzdobiť slavobránu.

Možností je naozaj veľa a všetko závisí od Vášho rozpočtu na túto udalosť.

Som plne prístupná aj úplne jednoduchej výzdobe. Dokonca keď chcete len dodať kvety, že Vám so zdobením pomôžu Vaše šikovné kamarátky a ja Vám dodám len profesionálne uviazanú kyticu s pierkom….aj takto sa vieme dohodnúť :)

Chápem, že v dnešnej dobe je všetko okolo svadby niekedy náročná finančná záležitosť.

Nech je teda Vaša svadba malá, stredná, veľká….folklórna, lúčna, s vintage doplnkami, boho alebo greenery štýl….alebo jednoducho Vaša :)….budem veľmi rada keď mi zavoláte alebo napíšete a ja Vám pošlem nezáväznú cenovú ponuku.